Grillspecialiteiten

Wat is uw favoriete grillspecialiteit? Op de markt kunt u elke dag terecht voor bijvoorbeeld gegrilde kip, kippeling, spareribs en grillworst met of zonder kaas. Voor iedere specialiteit kiest Edward een specifiek recept en bereidingswijze.

Borrelhappen

Is de vijf al in de klok? Borreltijd betekent lekker snacken. Met een kippenpootje, plakje grillworst of stukje Zeeuws spek is het meteen gezellig bij de borrel. Ook al is het nog lang geen weekend…

Big Green Egg

Voor slow cooking is the Big Green Egg een uitvinding. Al eeuwen geleden bestonden er ovens van keramiek, die op houtskool werden gestookt. De moderne uitvoering combineert het goede van die traditie, met de technische innovaties van nu. Een perfecte temperatuurregeling en luchtcirculatie zijn het geheim. Grote stukken vlees, zoals bavette en rosbief, worden door Edward in the Big Green Egg heel langzaam en op een lage temperatuur gegaard. Hierdoor komt het vlees optimaal tot zijn recht. Voor bijzondere gelegenheden is zo’n slow & low gegaard vlees een gegarandeerd succes bij uw gasten.