Herkomst

Voor liefhebbers van een Zuid-Amerikaanse steak, Angus beef, Simmentaler of Hollandse biefstuk is Edward uw slager hét adres.

Ouderwets goed en eigentijds lekker vlees

Wat voor vleeseter u ook bent, carnivoor of flexitariër, iedereen wil vlees van goede kwaliteit. Daarom selecteert Edward alleen de beste vleesproducten met een bijzondere herkomst. De herkomst van het vlees, maar ook de rijping, de structuur, de kleur en het vetpercentage hebben namelijk allemaal invloed op de smaak.

Vlees bereiden en bewaren

Wat u ook kiest: Hollands varkensvlees of juist het bijzondere Belgische varken van ‘Duroc d’olives’, een kippetje van ‘De Gildehoen’ of mager rosbief; mooi vlees is niet moeilijk te bereiden. Het team van Edward uw Slager adviseert u graag over de keuze en bereidingswijze van het vlees. Ook als u vragen heeft over de houdbaarheid van de vleesproducten kunt u bij ons terecht.