Uit eigen keuken

Geen tijd om te koken? Geen probleem; grillen en braden vinden wij een feest. U kunt bij Edward, uw slager terecht voor o.a. kant en klare spareribs, langzaam gegaarde rosbief en pulled pork. Eet smakelijk!

Wie kookt er vanavond?

Edward kookt, bakt en braadt graag voor u. Zo kunt u lekker eten, zonder lang in de keuken te staan. Ideaal voor een drukke werkdag of om een feestdag extra bijzonder te maken. Voor elke gelegenheid hebben wij heerlijke kant en klare specialiteiten, die u alleen hoeft op te warmen.

Een complete maaltijd

Naast verschillende kant en klare gerechten uit eigen keuken, maken wij ook zelf vleesspecialiteiten.
Beroemd in Amersfoort en omgeving is bijvoorbeeld de braadworst. Edward ontwikkelde een speciaal recept, waarin de kruiden en het gemalen vlees precies de juiste sappigheid en smaak hebben, die een braadworst zo onweerstaanbaar lekker maakt. Snel klaar en met een bijpassend gerecht een complete maaltijd.

Voor slow cooking is the Big Green Egg een uitvinding. Grote stukken vlees, zoals bavette en rosbief, worden heel langzaam en op een lage temperatuur gegaard. Hierdoor komt het vlees optimaal tot zijn recht.

Of wat dacht u van een geheel verzorgde BBQ bij speciale gelegenheden?